isoHunt-skaperen er tilbake med en ny tjeneste.
WonderSwipe er isoHunt-skaperens nye tjeneste.

Annonse


Mannen bak populær piratside er tilbake med ny tjeneste

I september i fjor skrev vi at isoHunt.to, en av verdens mest populære piratsider, plutselig forsvant. isoHunt.to ble lansert to uker etter den originale siden ble tatt ned i oktober 2013. Nå er mannen som startet det hele tilbake med et nytt prosjekt.

Nytt søkeprosjekt

Gary Fung er navnet på kanadieren som grunnla isoHunt på starten av 2000-tallet. Nå lanserer han en ny app kalt WonderSwipe for Android og iOS. Dette er ikke en ny tjeneste for torrent-søk, men sentrerer seg rundt søk. Appen bruker Google-teknologi i bunn.

Bakgrunnen for WonderSwipe er frustrasjon med Googles egen løsning på mobiltelefonene.

– Det er sjelden jeg gidder å søke på smarttelefonen, som regel ønsker jeg bare å bruke PC-en. Jeg spør hvorfor?, sier han til TorrentFreak.

Annonse


Savnet sveiping

Noe av det han savnet, er muligheten til å sveipe mellom sider. I stedet må brukerne navigere seg mellom nettleserfaner. Resultatet er en app med Googles søketeknologi og som kan sveipes i. Man kan fortsatt bla nedover og se søkeresultatene, men når man sveiper til venstre kan man navigere mellom sidene. Se hvordan det fungerer i videoen nederst.

– Fra et brukergrensesnittperspektiv syns jeg det å sveipe gjennom bilder på den første iPhonen som en av de mest ekstraordinære fremskrittene i databehandling. Det er så enkelt at babyer kan lære dette før de lærer å åpne en bok, forteller Fung til nettstedet.

Arbeidet med WonderSwipe startet for tre år siden og denne uken lanseres appen på App Store, Android-brukerne må vente litt lenger.

Fung lover at til i tillegg til å kunne sveipe gjennom søkeresultatene, har WonderSwipe raskere innlasting av artikler enn konkurrentene. Appen har også en egen lesemodus som i enkelte tilfeller kan gi en oppsummering av sakens innhold.

WonderSwipe finner du i App Store.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse