Det kan komme en superbillig iPhone - halve prisen av iPhone X men større skjerm
Det kommer trolig en 6,1, en ny X på 5,8 tommer og en X Plus med en OLED-skjerm på 6,5 tommer.

Annonse


Det kan komme en superbillig iPhone – halve prisen av iPhone X, men større skjerm

Ming-Chi Kuo, superanalytikeren som har store sugerrør inn i Apples produksjonsapparat, mener å vite at den ene av de totalt tre nye iPhone-modellene blir mye billigere enn iPhone X.

Kan komme til å koste halvparten av iPhone X

Det skal være snakk om en 6,1 LCD iPhone. LCD-paneler er langt billigere enn OLED, spesielt det spesialdesignende OLED-panelet som er å finne i iPhone X til 11 990 kroner.

En viktig detalj er at Kuo mener dette er en 2 x SIM-kort mobil, det vil i så fall være første iPhone med nettopp dette.

550 dollar (4300 kroner) til 650 dollar er prisanslaget på den nye modellen med støtte for ett SIM-kort – det betyr trolig rundt 6000 kroner i Norge, mens to-kort-modellen skal selges for 650 til 750 dollar, mener Kuo å vite.

Annonse


6,1 og 6,5-modellene får støtte for to SIM-kort

Også Bloomberg har meldt to SIM-støtte, og Kuo mener det også blir å finne på den nye store modellen på 6,5 tommer, men at 5,8 OLED-modellen (dagens iPhone X størrelse), ikke kan mates med et SIM-kort nummer to.

Dagens store lekkasje er at Apple har registrert hele 11 nye iPhone-modeller. Mobiler med forskjellige modem har ulike modellnavn, noe som forklarer det høye tallet.

Med andre ord kommer det:

  • iPhone X Plus 6,5″ OLED
  • iPhone 6,1 LCD
  • iPhone X andre generasjon 5,8″ OLED

 

Kilde:
9to5mac

Annonse