Mobvoi TicPods er et alternativ til Apple AirPods.

Disse er akkurat som AirPods, men fungerer på alle mobiler og er billigere

Det kinesiske oppstartsselskapet Mobvoi jobber med en øreproppkonkurrent til populære Apple AirPods. I tillegg til at prisen er mye lavere- 79 mot 160 dollar – har proppene også noen andre fortrinn over AirPods, ifølge Mobvoi.

Støtter flere stemmeassistenter

TicPods er navnet på de trådløse proppene som har mange likheter med AirPods-designet. De største forskjellene er at Mobvoi har gått for myke puter slik at proppene skal passe flere personer og at TicPods er tilgjengelig i flere farger.

Et område TicPods virkelig skinner på, er full støtte for både Android og iOS. Det innebærer støtte for flere stemmeassistenter og at TicPods kan detektere om det sitter i et øre eller ei. AirPods har som kjent mer funksjonalitet på iPhone enn på en Android-mobil.

Tilgjengelig på Indiegogo

Oppstartsselskapet trekker også frem detaljer som vann- og svettebestandighet, mer avanserte berøringsstyring og støyisolering.

Batteritiden er på fire timer og totalt 18 timer med det medfølgende ladeetuiet. Dette er noe dårligere enn AirPods som har fem timer og totalt 24 timer med ladeetuiet. Ladingen er unnagjort på 40 minutter.

 

Kilde:
Indiegogo