- "Call of Duty: Black Ops 4" blir kun flerspiller.
Flere rykter rundt Black Ops 4.

Annonse


– “Call of Duty: Black Ops 4” blir kun flerspiller

Ifølge anonyme kilder spillnettstedet Polygon har vært i kontakt med, blir det ingen enspillerkampanje i årets “Call of Duty”-spill som er “Black Ops 4”.

Ingen solomodus – kan få “Battle Royale”

De anonyme kildene beskrives som “personer med kjennskap til statusen til prosjektet” og sier at kampanjedelen ble skrotet fordi utvikler Treyarch innså at historiedelen ikke blir tidsnok ferdig til lansering.

I stedet har Treyarch flyttet flere ressurser og oppmerksomheten mot flerspillerdelen og samarbeidsmodusen Zombie. Blant annet skal det være mye fokus på samarbeid siden kampanjedelen angivelig skrotes.

Samtidig melder Charlie Intel at det er en mulighet for at “Black Ops 4” får “Battle Royale”-modus som er gjort ganske populær av spill som “PUBG” og “Fortnite”. Ifølge ryktet er det Raven Software som står bak utviklingen av den spillmodusen for det kommende “Call of Duty”-spillet. Spillutvikleren har tidligere samarbeidet på flere “Call of Duty”-titler.

Annonse
“Call of Duty: Black Ops 4” lanseres 12. oktober.

 

Kilder:
Charlie Intel,
Polygon

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse