Fremtidens Samsung Galaxy kan ha iPhone X-design.
Kjøper du Galaxy-mobilen hvis designet blir slikt?

Annonse


Patent avslører Samsung Galaxy med “iPhone X-design”

Apple, og tildeles Essential, var først ute med enheter med mobilhakk. Etter det har flere produsenter fulgt etter. Nå ser det ut til at også Samsung, Apples argeste konkurrenten, slenger seg på.

Spennende skisser

Detaljene kommer fra en nylig patentsøknad fra det sørkoreanske selskapet. Den nederlandske mobilsiden Mobielkopen kom over søknaden som viser en enhet hvis fremside har likheter med iPhone X.

Skjermen strekker seg godt ut i kantene og dekker så å si hele fremsiden med det lite diskré mobilhakket øverst. Dette gjør det mulig å gjøre skjermen så stor som mulig uten at selve enheten blir større eller at teknologi fjernes. Her er planen å plassere frontkameraet, høyttaleren og ulike sensorer.

Det er én detalj vi savner fra nåværende Galaxy S-telefoner og det er en kurvet skjerm. Patentskissene viser ingen tegn til det.

Annonse


Enn så lenge kun en søknad

På baksiden sitter det et horisontalt dobbelkamera med blits ved siden av. Legg merke til at enheten ikke har en fysisk fingersensor. Den er kanskje integrert i skjermen, eventuelt vurderer Samsung ansiktspålogging som godt nok.

Det er greit å huske at dette kun er en patentsøknad og det er ikke alltid det resulterer i et faktisk produkt.

Hva mener du? Bør Samsung være den neste som omfavner mobilleppa?

 

Kilde:
Forbes

Annonse