Selv Microsoft-ansatte er lei av tvangs-oppdateringer av Windows 10
Det er nok flere i Microsoft-konsernet som er lei praksisen, og ikke bare Casey.

Annonse


Selv Microsoft-ansatte er lei av tvangs-oppdateringer av Windows 10

At Windows oppdaterer og tar omstart uten å be brukeren om samtykke var et ekstra stort problem under oppdateringene til Windows 10, og senere også oppdateringer til Microsoft nyeste OS.

Hvor mange andre lignende kopper finnes det?

Selv om Microsoft har tatt grep for å gi brukeren med kontroll over når oppdateringer installeres, er det helt sikkert enda mer de kan gjøre – de mener nok medarbeidere i selskapet fremdeles.

Bildet av koppen er lastet opp av Larry Osterman, en veteran (vi snakker siden august 1984 – altså snart 34 år. Microsoft ble grunnlagt i 1975) hos selskapet.

Det er sikkert en greie innad i Microsoft å trykke forskjellige sitater på koppene sine for å øke bevissthet rundt problemer, men denne treffer også mange av oss.

Annonse
– Vær så snill…

Meldingen er trykket av Microsofts kommunikasjons-avdeling til Windows Update-teamet og leser: “Kjære Microsoft, jeg elsker deg, men vær så snill å slutt å installere oppdateringer og la meg jobbe på maskinen. Vær så snill“.

Koppen er signert “Casey M, US”. Meldingen er trolig sendt av en kunde til Microsoft som igjen fant meldingen korrekt nok til å faktisk produsere koppene som vi nå håper er de eneste koppene Windows Update-teamet har lov til å bruke.

aka.ms/culture er for øvrig kun for Microsoft-ansatte.

Kilde:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse