Nå advarer Apple mot disse appene.
Apple forsøker å få utviklerne over på 64-bits apper.

Nå advarer Apple mot disse appene

Som både The Verge og Ars Technica melder, har Apple begynt å advare macOS-brukerne om 32-bits apper.

Siste versjon med full støtte

“Ikke optimalisert for din Mac. Denne appen må oppdateres av utvikleren for å forbedre kompatibilitet”, står det i meldingen når man åpner en app som ikke er 64-bits. Per nå er det brukere med macOS 10.13.4 som ser meldingen.

Appen vil fortsette å fungere, men det er usikkert hvor lenge. Apple har tidligere informert om at macOS High Sierra blir den siste utgaven som støtter disse appene “uten kompromiss” og 32-bits apper aksepteres ikke lenger i Mac App Store.

I juni 2016 begynte Apple å informere iOS 10-brukerne om det samme.

 

Kilder:
The Verge,
Ars Technica