Nye kilder sier Playstation 5 ikke kommer før 2020
Ifølge utviklere Kotaku har vært i kontakt med, er ikke en 2019-lansering sannsynlig, men planene kan endres. Det er muligens utviklerversjoner der ute, men det er snakk om PC-er som brukes i tidlig testing og for å eksperimentere.

Nye kilder sier Playstation 5 ikke kommer før 2020

Vi meldte i fjor at Playstation 5 kan komme tidligere enn ventet.

PS4 mot Xbox One X i to år til? Det er planen i skrivende stund

Og kun for få dager siden, 5. april, så meldte vi noe lignende: “SemiAccurate skriver at lansering i 2018 ikke er utelukket, men at det trolig vil skje i enten 2019 eller senere”.

Nå er dessverre ryktet at ei heller 2019 er året – med andre ord får Xbox One X være kongen på ytelseshaugen en stund til, om dette ryktet viser seg å stemme.

Det er Kotaku som melder de har hørt den ikke kommer før om to år. I så fall er Sony veldig selvsikre på at de kan konkurrere mot Xbox One X, som er kraftigere på papiret, men samtidig levere spill som er like pene.

Planer er til for å endres

Kilder i spillmiljøet sier ingenting er spikret, og at Sony kan endre på planene sine, altså fremskynde ny maskinvare, om en konkurrent eller en ny utfordrer overrasker.

Vi anmelder for tiden God of War på en PS4 Pro, og grafikken er uten tvil veldig god, men vi foretrekker ytelsesmodus i stedet for 4K-løsningen til Sony (det er ikke ekte 4K) grunnet en solid FPS-økning.

 

Kilde:
Kotaku