Slik gir du stikkontakten din MagSafe-funksjonalitet.
Tug gir stikkontaktene dine MagSafe-funksjonalitet.

Annonse


Slik gir du stikkontakten din MagSafe-funksjonalitet

Apples MacBooker hadde tidligere en magnetisk ladekontakt, kalt MagSafe, som kuttet forbindelsen hvis noe kom borti den. Dette var genialt hvis for eksempel noen snublet i ladekabelen. I stedet for å dra med seg PC-en, ble i stedet kabeltilkoblingen kuttet.

Smart løsning

De nyeste MacBookene har gått over til USB-C uten magnetisk kontakt, noe mange savner. Nå jobber selskapet I Love Handles med en liknende løsning, kalt Tug. I stedet for å putte magneten i selve ladekabelen, er planen å implementere teknologien i stikkontaktene på veggen.

Dette betyr at man ikke trenger å ha en MacBook for å sikre eiendelene sine med denne smarte løsningen. Løsningen er kanskje ikke like elegant som Apples, men prinsippet er det samme: man hindrer at ting går i gulvet når man snubler i en ledning.

Prisen for én Tug er 20 dollar, drøyt 150 kroner, og det kan kanskje bli dyrt i lengden hvis man planlegger å sikre samtlige stikkontakter. I førsteomgang selger I Love Handles kun amerikanske kontakter, men det er lov å håpe at også europeiske blir tilgjengelig.

Annonse
 

Kilde:
I Love Handles

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse