Samsung til TV-kundene som føler seg lurt: - Nytt Evolution Kit kommer i år
Samsung håper å blidgjøre kundene med nytt Evolution Kit.

Samsung til TV-kundene som føler seg lurt: – Nytt Evolution Kit kommer i år

Artikkelen vår, “Om du har denne TV-serien fra Samsung kan du ha rett til å heve kjøpet“, har fremdeles et aktivt kommentarfelt.

Samsung behandler alle klager

Vi føler at det kan være en del uoppklart blant kunder som er berørte, og spurte derfor Samsung om å redegjøre for hva som skjer fremover.

To ting skjer: 1) alle berørte kunder får sin sak individuelt behandlet hos Samsung, og 2) det kommer et nytt Evolution Kit i år.

Dette sier Samsung

“Samsung jobber kontinuerlig for å tilby kundene en god TV-opplevelse som kan vare i lang tid. Utviklingen av nye 2018 Evolution Kit er en måte vi gjør dette på, og vi planlegger at dette vil bli tilgjengelig mot slutten av året. “

“Det nye 2018 Evolution Kit vil oppgraderes med smarte løsninger og funksjoner som 2018-grensesnitt, One Remote og flere av våre mest populære Smart-TV apper.”

“Hvis noen ønsker å kjøpe TV Evolution Kit allerede nå, finnes det to utgaver tilgjengelig; SEK-3000 (Full HD TV) og SEK-3500U (Ultra HD TV). Hver henvendelse fra kunder i denne saken behandles individuelt hos oss. “