- iOS 11.3 har en stygg overraskelse.
Ikke alle er like fornøyde etter å ha oppdatert til iOS 11.3.

Annonse


– iOS 11.3 har en stygg overraskelse

I påsken slapp Apple iOS 11.3-oppdateringen som blant annet inneholder batterinyheter som er på plass etter fjorårets batteriavsløringer.

Batteriklager

Selv om oppdateringer inneholder forbedringer, fører den også med seg noen negative overraskelser. Det melder Gordon Kelly i Forbes og flere brukere som mener at batteritiden er blitt dårligere etter oppdateringen.

Det viser også denne uoffisielle testen vi skrev om tidligere denne uken.

Kelly reagerer også på den nye batteritilstanden som flere iPhone-brukere mener i bestefall er optimistisk og villedende. Merk at funksjonen er beta-merket.

Annonse
“Brukere med betydelige batteriproblemer ser at batteritilstanden i iOS 11.3 forteller dem at ingenting er galt”, skriver Forbes og siterer en Twitter-melding:

“Batteritilstandfunksjonen i iOS 11.3 er bare sludder. Batteriet mitt er ødelagt, det holder i tre timer fullt oppladet, og ifølge @Apple har det 81 prosent av maksimal kapasitet. Og det på tross av at @AppleSupport sa det var “brukt opp.”

Det er ikke lenger noen fordel å være innelukket hos Apple.

Trøbbel med Apple Music og Bluetooth

Det er ikke bare batteriet og den nye funksjonen i iOS 11.3 som får gjennomgå. Kelly viser også til brukere som har problemer med at Apple Music krasjer og at en viktig søkefunksjon er fjernet fra appen.

“iOS 11.3 har fjernet muligheten til å hobbe til en bokstav i en lang liste med Apple Music-albumer. Det er ingen god grunn til det. Nå må jeg rulle sakte for å finne et bestemt album”, skriver en person på Twitter.

En annen ting er Bluetooth sliter med ustabilitet. Her ser problemet ut til å være at iOS 11.3-enheten ikke klarer å koble til tidligere parede enheter og ser spesielt ut til å gjelde infotainmentsystemer i bil. Kelly skriver at det kan være lurt å avvente med å oppdatere til iOS 11.3 hvis Bluetooth er noe som er viktig.

Som vi har rapportert om, har problemene kommet med økende hyppighet for iOS, og skal vi tro meldingene, har det blitt et så stort problem at Apple dropper nye funksjoner for å fokusere på feilrettinger og stabilitet.

Har du opplevd noen problemer etter å ha oppdatert til iOS 11.3?

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse