Elon Musk: - Nå sover jeg i fabrikken igjen.
Produksjonen av Model 3 går opp, men er ikke der Tesla ønsker.

Annonse


Elon Musk: – Nå sover jeg i fabrikken igjen

Elon Musk har tidligere overnattet på fabrikken der Tesla Model 3 produseres, det for å komme tettere på arbeidet. Nå ser det ut til at han igjen har sjekket inn.

Tilbake i fabrikken

Det bekrefter han på Twitter etter spørsmål fra The Information-journalist Amir Efrati om at Musk hadde overlatt Model 3-ansvaret til Doug Field, kjøretøysjef i Tesla, for så å ha tatt over igjen. Musk svarte først på påstandene om at han ikke syns det var noe å skrive om, men bekreftet senere at det stemmer.

“For rundt et år siden ba jeg Doug om å lede både utvikling og produksjon. Han var enig i at Tesla hadde behov for bedre samarbeid mellom utvikling og produksjon slik at vi ikke designer biler som er utrolig vanskelig å bygge. Akkurat nå, i stedet for splitt og hersk, er jeg tilbake å sove i fabrikken. Bilbransjen er et helvete”, skriver han på Twitter.

Se vår videoanmeldelse av Tesla Model 3.

Annonse


Ligger bak produksjonsmålet

I går ble også de oppdaterte produksjonstallene for Model 3, publisert. I fjerde kvartal i fjor leverte Tesla litt over 1500 Model 3. Nå er produksjonen kommet opp i over 2000 modeller i uken. En forbedring til tross, det er under målet om å produsere 2500 biler i uken på dette tidspunktet.

“Det har vært ekstremt vanskelig å passere 2000 biler i uken for Model 3, men vi er endelig der. Hvis ting går som planlagt i dag, er jeg komfortabel med at vi kommer til overgå det tallet over en syvdagersperiode”, skriver Musk i en e-post til sine ansatte og som er blitt snappet opp av nettstedet Electrek.

 

Kilde:
Electrek

Annonse