– Den beste laptop-prosessoren for spill Intel noen gang har laget

- Den beste laptop-prosessoren for spill Intel noen gang har laget.
Den kraftige Core i9-serien blir mobil.

Mot slutten av fjoråret lanserte Intel den nyeste Core-prosessorserien der en av de største nyhetene er brikker med seks kjerner i Core i7-flaggskipet 8700K. Nå blir også Core i9-serien tilgjengelig for bærbare. Dermed stemte ryktene fra januar svært godt.

Core i9 til bærbare

Intel annonserer i dag at Core i9-8950HK er på vei til bærbare PC-er, og blir den første i9-brikken for laptoper. Selskapet skryter uhemmet av den nye prosessoren og omtaler den som “den beste laptop-prosessoren for spill og utvikling som vi noen gang har laget”.

Core i9-8950HK har en klokkehastighet på 2,9 GHz og er i stand til å nå hastigheter på 4,8 GHz. Det blir den første prosessoren for bærbare PC-er med seks kjerner og 12 tråder. Ifølge Intel er den 29 prosent raskere enn syvende generasjon prosessorer og yter 41 prosent bedre i spill og leverer opptil 59 prosent raskere videoredigering av 4K-materiale.

Annonse

Totalt tre nyheter

Intel annonserer også ytterligere to modeller i dag i henholdsvis i5- og i7-serien, som også er en del av Coffee Lake-familien.

De tre nyhetene er en del av H-serien til Intel som også inkluderer Intel/AMD-samarbeidet RX Vega M, men ingen av disse prosessorene blir tilgjengelig i tynne PC-er. De er i stedet beregnet på kraftige maskiner med dedikerte grafikkort.

 

Kilde:
Intel

Annonse
Annonse