OnePlus 6 får busslomme, den også
OnePlus 6 får den mye omtalte busslomma. Det bekrefter OnePlus-grunder Carl Pei. Dette er et lekket bilde av baksiden.

Annonse


OnePlus 6 får busslomme den også, og det er ikke det eneste den stjeler fra iPhone X

Husker du denne lekkasjen?

En mellomting

Den viser seg nå å stemme, for The Verge har skaffet til veie et oppdatert bilde som viser den samme typen busslomme: den er mindre enn iPhone X sin, men større enn Essential Phones (størrelsen på lomma er for øvrig 19,616 mm x 7,687 mm).

Til The Verge forklarer Carl Pei, grunder av OnePlus, at “det er opp til produsenten hvor man ønsker å ta produktet. Hva du egentlig gjør er å flytte hele varselsenteret opp, noe som gir brukeren mer innhold på skjermen”.

Ønsket ikke å gjøre som Android-skaperen

Pei mener at de ikke hadde klart å lage en lomme like liten som Essential sin, uten at kvaliteten på høyttaleren og frontkameraet hadde blitt forringet, samt at nærhetssensorene og varsellyset hadde blitt utfordrende å få til.

Annonse
“Joda, busslommen vår kommer den, og den blir større enn Essential Phone, men mindre enn den på iPhone”, oppsummerer han, men poengterer at de ikke trenger like stor plass som på iPhone X da de ikke ser nytten av noe som Face ID, som muliggjør kjøp uten fingersensor eller ekstra kode.

Følger med på hva Apple gjør

Hva angår programvaretesting mot lomma har de testet tusen apper for å finne ut hvem av dem som trenger kompatibilitet-modus for panelet, men en enda viktigere programvareforbedring er at de introduserer gester kjent fra iPhone X: sveip opp fra topp for å gå til hjemskjermen – slike ting.

Vi setter pris på at programvareknappene ikke tar opp plass på denne måten: “Vi så hvordan Apple gjorde det med iPhone X, og kanskje hadde det tatt lenger tid om Apple ikke hadde gjort det”, innrømmer han.

Han mener også at Apple akselererer trender i bransjen, men merk at OnePlus 6 får hodetelefonutgang.

Pei mener det uten tvil er verdt å plassere sensorer og teknologi i en lomme øverst, og med andre ord noe vi kommer til å se på OnePlus 6 som er noen få måneder unna, og trolig før juni.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse