Dette er Huaweis vanvittige luksustelefon til 20 000 kroner med 512 GB lagring
Dette er Huawei Porsche Design Mate RS.

Annonse


Dette er Huaweis vanvittige luksustelefon til 20 000 kroner med 512 GB lagring

Paris (ITavisen:) I tillegg til P20-duoen viste Huawei også frem en ny modell i Porsche Design-serien. Huawei har ved flere anledninger samarbeidet med Porsche Design om eksklusive enheter. Her er Mate RS.

Godt med lagringsplass, ja

Den deler flere likheter med P20 Pro – som trippelkameraet – men skiller seg ut på flere områder. Blant annet ved at den ikke har hakket øverst på skjermen, men det er ikke det som er mest interessant med Porsche Design Mate RS.

Flaggskipmodellen kan nemlig skille med to spesielle egenskaper. Den første er lagringsplassen som er på ekstreme 512 GB – noe som bør dekke de fleste sine behov. 512 GB-modellen koster over 2000 euro, nærmere 20 000 kroner. RS Mate finnes også i en rimeligere variant – 1695 euro – med 256 GB lagring.

Detalj to er at telefonen har ikke én, men to fingersensoren. Den ene er plassert på baksiden mens den andre er integrert i OLED-skjermen som måler 6 tommer. Det er uvisst hvorfor Huawei har valgt to fingersensorer, men det gir i hvert fall brukeren valget.

Av andre spesifikasjoner kan Mate RS skilte med 6 GB minne, Kirin 970-brikkesettet og et batteri på 4000 mAh. I Europa lanseres den i midten av april.

Det følger med en rekke tilbehør.
Det følger med en rekke tilbehør. (Ill.: Eivind Von Døhlen)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse