Apple kommer med originale TV-serier i løpet av 2019.
Apple kommer med originale TV-serier i løpet av 2019.

Annonse


Apple med originale TV-serier i 2019

Det bør ikke komme som en overraskelse at Apple ønsker en bit av strømmekaka som nå deles mellom Netflix, Amazon og HBO.

Ingen suksess hittil

Apple har ikke hatt noen stor suksess innenfor originalt TV-innhold – enda, men selv om selskapet var uheldige med Planet of the Apps og Carpool Karaoke, har de enda ikke gitt opp.

The New York Times, melder nemlig at Apple utvider satsingen på originale TV-serier. Apple skal ha kjøpt tolv prosjekter, der ni av dem skal være TV-serier og til sammen skal dette ha et budsjett på over en milliard dollar.

Battlestar Galactica-produsent på laget

Apple skal blant annet ha bestilt en sci-fi-serie med Ronald D. Moore som produsent (mannen bak Battlestar Galactica). En psykologisk thriller av M.Night Shyamalan (har bl.a. produsert Signs) og en drama-serie av Damien Chazellae (La La Land)

Annonse
Det er klart at produsenter stiller villig opp når en gigant som Apple står klar med sjekkheftet. Nå gjenstår det å se om Apple kommer til å oppnå en suksess med seriene sine, og om folk vil abonnere på enda en strømmetjeneste for å kunne se originale og eksklusive TV-serier.

Kommer i 2019

Man forventer at seriene vil bli lansert en gang mellom mars og august 2019 – noe som er relativt spenstig med tanke på at det bare er ett år igjen.

Kilde:

New York Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse