Macotakara melder at iPhone X kan komme i en ny fargevariant.
Macotakara melder at iPhone X kan komme i en ny fargevariant.

Annonse


– Apple håper dette vil få fart på iPhone X-salget

Ifølge nettstedet Macotakara, som er kjent for å ha gode kilder, planlegger Apple å introdusere en ny fargevariant for iPhone X. Dette ifølge rapportene for å få sving på det angivelige svake salget.

“Blush gold”?

Dessverre er meldingene fra Macotakara litt begrenset og nevner ingenting om eventuell farge eller mulig lansering. Tidligere har lekkeren Benjamin Geskin hevdet at Apple allerede har startet produksjonen av en iPhone X i “blush gold”, men så langt har vi sett ingenting til den.

Nylig meldte for øvrig Steve Hemmerstoffer, mannen bak OnLeaks, at Apple planlegger Product RED”-utgaver av iPhone 8, 8 Plus og muligens X. På denne tiden i fjor lanserte Apple RED-utgaver av iPhone 7 og 7 Plus.

Lyst på en iPhone X utenom det vanlige?

Annonse


– Ny og rimelig iPad

I tillegg til iPhone X-ryktene melder Macotakara også at en rimelig iPad er på vei og skal etter planen lanseres i årets tredje kvartal. Denne blir tilsvarende budsjett-iPad-en som ble lansert i fjor og trolig bare med bedre maskinvare.

Denne uken holder Apple et studentrelatert arrangement der selskapet ifølge rapportene skal annonsere en iPad myntet mot utdanningsmarkedet, og det er ukjent hvordan Macotakaras ryktede iPad passer inn her.

 

Kilder:
Macotakara,
OnLeaks,
9to5Mac

Annonse