Apples bil-prosjekt vokser
Ingen vet hva Apples prosjekt Titan ender opp som, kanskje ei heller Apple, men de forsker stadig på å gjøre selvkjørende biler bedre.

Annonse


Apples bil-prosjekt vokser

Waymo var først ute med noe veldig viktig, men Apple er definitivt interessert i biler – i hvert fall AI-en i dem, og er nå mer aktive på Californias veinett enn nettopp Google Waymo.

Kommer det noen gang en Apple-bil?

For flere år siden, da det først lekket at Apple tenkte på biler, var tanken at det skulle komme en bil med Apple-logo på. Det var det nok mange som tenkte, i hvert fall.

De siste to årene har ryktene gått på at Apple i stedet kun skal levere AI-er til biler produsert av etablerte merker, eller i hvert fall et samarbeid med en eller flere bil-produsenter (kanskje har de kjøpt opp et selskap som skal produsere biler for dem i stillhet?)

Annonse


Har fler enn Uber og Waymo

Uansett hva som måtte være målet for selskapet, er det nå avslørt at selskapet har 45 selvkjørende biler registrert i California, noe som er opp fra 27 i januar.

De har altså akselerert noe veldig inn i det nye året, og er mer enn Waymo og Uber. Det er kun General Motors som har flere selvkjørende biler (Cruise) på veien.

Det er trist at det eneste nye vi vet om Apples bil-prosjekt egentlig kun er størrelsen på flåten, men siden den ble veldig kjapt større, så er vi kanskje bare et par år unna å vite hva de pønsker på?

Hva tror du kommer fra Apple i bilsegmentet?

 

Kilder:
Financial Times (betalingsmur)
The Verge

Annonse