Huawei har en 512 GB-modell på lur.
Huawei har en 512 GB-modell på lur.

Annonse


Nå kommer mobilene med superlagring

Hvis du syns at dagens smarttelefoner har for lite lagringsplass, kan det være at Huawei svarer til dine forventninger. Mens Samsungs Galaxy S-flaggskip har 64 GB lagring, pluss støtte for minnekort, får man kjøpt iPhone med 256 GB lagringsplass.

Huawei har planer om å overgå det.

Ukjent modell

I hvert fall hvis man skal tro detaljer som har dukket opp ved den kinesiske byrået TENAA. PhoneRadar har oppdaget en endring for en av Huaweis kommende smarttelefoner og nå står det at enheten har hele 512 GB lagring og 6 GB minne.

Ettersom lekkasjene har vært mange og store, er det tvilsomt at det er kommende P20 Pro det er snakk om. Ifølge rapportene lanseres denne med 128 GB lagring. Som The Verge skriver, kan det dog være snakk om en Porsche-versjon av P20 (Pro) som kommer med heftige 512 GB lagring.

Annonse


Det gjenstår å se.

Best Buy dropper Huawei.

Samsung har startet masseproduksjonen

Like før jul kunngjorde Samsung at det har startet masseproduksjonen av eUFS-lagring med kapasitet på nettopp 512 GB lagring. Produksjonen startet trolig for sent til at brikken kunne integreres i Galaxy S9.

Selskapet annonserte den gang at lagringsbrikken skal sitte i kommende enheter fra selskapet og det er naturlig å tro at Note 9 blir en av dem.

 

Kilder:
PhoneArena,
The Verge