Nintendo stakk av med prisene for årets spill, lyd og design.
Nintendo stakk av med prisene for årets spill, lyd og design.

Annonse


Zelda vant prisen for årets spill

Nintendos banebrytende open-world-rollespill, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ble i går kveld tildelt prisen for årets spill på Game Developers Choice Awards, som blir avholdt samtidig med Game Developers Conference i San Francisco.

Sikret seg også prisene for lyd og design

For spillets brede spekter av musikk og lyd, og det dype gode gameplayet, mottok Nintendo også prisene for Best Audio og Best Design.

Puzzlespillet Gorogoa endte opp med to priser. Utvikleren Jason Roberts kunne ta med seg prisene for Best Mobile Game og Innovation Award. Spillet blander en unik visuell design sømløst sammen med en fengslende fortellerstil, som i prosessen bøyer både rom og realitet.

Cuphead tok også priser

Spillutviklerstudioet MDHR – best kjent for Cuphead, kunne også ta med seg to priser hjem. De fikk prisene Best Debut og Best Visual Art for, nettopp, Cuphead. Spillet blander tegneseriestilen som man kjenner fra 1930-tallet, med et overbevisende sidescrollende gameplay. Slik har MDHR klart å skape en spillopplevelse som er både lekent og kjent, men likevel vanskelig.

Annonse
Prisen for beste fortelling gikk til What Remains of Edith Finch av Giant Sparrow. Spillet forteller de triste og gode historiene til flere generasjoner av Finch-familien.

Utviklerne av Horizon Zero Dawn, Guerilla Games, kunne ta med seg hjem prisen for Best Technology, som følge av spillets vakre visuelle fremstilling av en fjerntliggende verden proppet med frodig natur og dødelige robotskapninger.

SUPERHOT VR av SUPERHOT Team fikk prisen for beste VR-spill.

Og sist, men ikke minst, kunne PlatinumGames ta med publikumsprisen hjem for NieR:Automata – et sjarmerende open-world RPG-spill.

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse