PUBG Mobile gjøres litt enklere for ferskingene i spillet.
PUBG Mobile gjøres litt enklere for ferskingene i spillet.

Annonse


Får deg til å tro at du er bedre enn du er

Når 100 spillere samles for å kjempe om seieren på ett brett, da er det ikke til å stikke under stol at det kan bli vanskelig å ta førsteplassen.

Datastyrte motspillere

Etter den nylige lanseringen av PlayerUknown’s Batterground Mobile, viser det seg at spillet gjøres litt enklere for nybegynnere. Man har nemlig avslørt at en del av motspillerne er datastyrte, og disse er dumme som brød. Jo mer erfaring du samler opp, desto flere ekte motspillere vil du treffe på i PUBG – følgelig vil spillet være relativt enkelt i starten, før du etter hvert får flere og flere ekte motstandere å bryne deg på.

På denne måten har de gjort møtet med spillet mindre brutalt for nybegynnerne, men når man spiller mot 50 datastyrte motspillere, beveger man seg egentlig i retning av et normalt skytespill. Som sagt, vil man heldigvis bare treffe på de datastyrte motspillerne i starten av PUBG Mobile-karrieren.

Ikke eksplisitt nevnt

At det brukes bot-er, blir for øvrig ikke nevnt noen steder i spillet, og utgiverne bak spillet har ikke kommentert oppdagelsen.

Annonse


Så om du har lyst på en litt enklere vei til “winner winner, chicken dinner,” er det bare å fyre opp en ny profil i PUBG Mobile.

Kilde:
wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse