Vi fortsetter å øke antallet og takten med eksklusivt innhold og har en rekke nye artikler på vei veldig snart.
Vi fortsetter å øke antallet og takten med eksklusivt innhold og har en rekke nye artikler på vei veldig snart.

Annonse


Dette ønsker dere mer av på ITavisen

Vi i ITavisen jobber hele tiden for å servere det norske folk det de ønsker å se lese og se av tekno-nyheter og forbrukerstoff.

Vi har allerede startet

Og nå har vi nettopp konkludert den største spørreundersøkelsen vi kan huske å ha hatt i nyere tid. Spørsmålet til dere var rett og slett hva dere ønsket mer av her på ITavisen.

Nå mener vi at vi har fått nok svar til å legge en slagplan. Dette er hva dere svarte, og dette er hva vi vil prioritere å produsere.

Tanken bak spørsmålsrunden var ikke bare for å vite hva dere ville ha mer av, vi hadde nemlig en anelse om at visse ting kom til å være mer populært enn mange andre ting, men også for å gripe sjansen til å produsere mer eksklusivt innhold du ikke finner hos andre.

Rett under 9000 ITavisen-lesere stemte frem disse kategoriene.
Rett under 9000 ITavisen-lesere stemte frem disse kategoriene. (Ill.: ITavisen)

Søknadene

Vi publiserte en stillingsannonse 4. mars. Vi fikk inn en rekke gode søknader, og flere av dem har allerede publisert hos oss.

Annonse


Men vi ønsker oss stadig flere freelancere som kan skrive, er kreative og kan skrive i hovedsak om emner innenfor de seks kategoriene leserne har pekt ut som ekstra interessante. Send redaktør Trond Bie en epost.

PS: Se snart etter vårt intervju med Dag Kittlaus, faren til Siri.

Annonse