ARK: Survival Evolved kommer til Nintendo Switch.
ARK: Survival Evolved kommer til Nintendo Switch.

Annonse


ARK: Survival Evolved kommer til Nintendo Switch

Studio Wildcards kunne i gårsdagens keynote på Game Devolopers Conference i San Francisco avsløre at ARK er på vei til Switch. Spillet ble vist frem live, kjørende på en Switch-konsoll.

Like stort som originalen

ARK: Survival Evolved på Switch vil inkludere alt innhold som er å finne i det originale spillet; det være seg den massive øya som spillet utspiller seg på, til de over 100 forskjellige prehistoriske og fantasy-inspirerte skapningene som lever på øya.

Hundrevis av timer med oppdagelse, bygging og kamp venter spillere som enten velger å spille alene, eller å samarbeide med de mange tusen andre Survivors [spillere] som utforsker øya og mysteriene rundt ARK.

Spill hvor som helst

– Switchens håndholdtmodus gir Survivors en enda bedre mulighet for å leve seg inn i de enorme verdenene i ARK, sa Jeremy Stieglitz, sjefsdesigner i Studio Wildcard.

Annonse
– Med denne nye versjonen, kan Switch-eiere gå fra å sitte og temme ville dyr fra sofaen hjemme, til å søke nye eventyr og skapninger mens de sitter i bussen, venter i kø eller hvor de nå enn måtte være.

Lanseringsdato for ARK: Survival Evolved til Nintendo Switch er satt til høsten.

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse