Med tre kamerasensorer, én av dem på 40 megapiksler, kan P20 Pro bli en veldig spennende kameratelefon.
Med tre kamerasensorer, én av dem på 40 megapiksler, kan P20 Pro bli en veldig spennende kameratelefon.

Annonse


Huawei P20 Pro kan bli en kameraversting vi ikke har sett maken til siden Nokia Lumia 1020

Om syv dager skal Huawei vise frem en trio med P20-telefoner i Paris. Vi er invitert til Frankrike og dropper dermed påskeferie for å følge avsløringene på nært hold.

Spennende kameraegenskaper

Ryktene og lekkasjene fortsetter å komme på løpende bånd. I går var det prisen, nå er det dukket opp flere detaljer rundt kameraet. Ifølge WinFuture, som har truffet godt på tidligere rykter, blir P20 Pro en ordentlig kamerakjempe.

Huawei har ikke lagt skjul på at P20 Pro vil ha tre sensorer. WinFuture har nå mer informasjon om dem. Nettstedet skriver at trekameraoppsettet består av følgende sensorer:

  • Én på 40 megapiksler (du husker kanskje Nokia Lumia 1020).
  • Én på 8 megapiksler (telefoto).
  • Én på 20 megapiksler (monokrom).
  • På fremsiden sitter det et selvfotokamera på 24 megapiksler.

Ved å bruke sensorene på 40 og 8 megapiksler sammen, kan P20 Pro forstørre bildet fem ganger. Det er noe Huawei kaller “Hybrid Zoom”.

Annonse
I tillegg nevner WinFuture blenderåpning fra f/1.6 til f/2.4.

Flere detaljer

Av andre spesifikasjoner har P20 Pro, ifølge rapportene, en 6,1-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 2240 x 1080 piksler som er omkranset av forholdsvis smale rammer. Mobilen drives av Huaweis Kirin 970-brikkesett med integrert AI-brikke.

Lagring og minne varierer fra marked til marked, men i Europa blir trolig modellen med 128 GB lagring og 6 GB minne tilgjengelig. Batteriet er for øvrig på 4000 mAh med støtte for hurtiglading – tilsvarende Mate 10 Pro.

 

Kilde:
WinFuture (tysk),
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse