MPAA fikk viljen sin.
MPAA fikk viljen sin.

Annonse


Gigantisk piratside la ned etter MPAA-besøk – nå oppfordrer de til ikke å piratkopiere

“123movies er en av disse filmstrømmesidene som opererer på en rekke domener (den går også under navnet GoMovies) og på den måten er vanskelig å fjerne – at siden drives fra Vietnam, og ikke i Europa eller USA, gjør den enda vanskelig å luke bort av organisasjoner som Hollywoods MPAA,” meldte vi 17. mars.

Over og ut etter MPAA-besøk

Men nå er det allerede over og ut for nettsiden etter at MPAA besøkte Vietnam der de regnet med at siden ble drevet fra, og trolig fikk de altså rett i det.

Tjenesten var også kjent under navnene 123movieshub og GoMovies.

Siden forsvinner på tampen av uken.

Annonse
Dette sier de

Kanskje er dette bare en taktikk for å kunne starte opp under nye domener og servere, men dette er i hvert fall meldingen på siden i skrivende stund – ikke bare det, men det oppfordres til å støtte de som lager filmene og TV-seriene:

Vi har levert lenker til filmer og TV-serier i mange år, men nå er det på tide å si farvel. Takk for at du har vært en venn og vært med oss så lenge.

PS: Vennligst betal for filmer og TV-serier – det er hva vi bør gjøre for å vise vår respekt for folkene som lager film og TV-underholdning,” avsluttes det.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse