Her er Oppo R15. OnePlus 6 blir trolig svært lik.
Her er Oppo R15. OnePlus 6 blir trolig svært lik.

Annonse


Dette er mobilen som avslører OnePlus 6

Ettersom OnePlus henter designinspirasjon fra søsterselskapet Oppo, er det ganske sannsynlig at designet til OnePlus 6 er avslørt. Dette i forbindelse med at nye Oppo R15 ble avduket i går.

For hvis selskapene følger trenden – se bare på OnePlus 5T og Oppo R11S – blir utformingen ganske lik.

Designavsløringer

Det har tidligere versert rykter om at OnePlus 6 vil ha en 19:9-skjerm med skjermhakk som på iPhone X. Som du kan se i bildene, har Oppo R15 nettopp dette. Merk dog at kameraplasseringen fra den angivelige OnePlus 6-lekkasjen og R15, ikke stemmer overens. Trolig blir det mindre forskjeller mellom de to.

Hva med spesifikasjonene? R15 har et 6,28-tommers OLED-panel med en oppløsning på 2280 x 1080 piksler. Mobilen drives av en MediaTek Helio P60-prosessor og har 128 GB lagring og 6 GB minne. På baksiden sitter det et tokamera på 12 og 5 megapiksler, mens det på fremsiden er på 20 megapiksler.

Annonse


OnePlus 6 er godt optimalisert.

I tillegg kommer R15 i en “Dream Mirror”-utgave der chassiset er i keramikk og brikkesettet er Snapdragon 660. En annen forskjell er at det doble kameraet består av sensorer på 16 og 20 megapiksler.

OnePlus 6 vil trolig ha andre spesifikasjoner enn R15, blant annet mest sannsynlig en kraftigere prosessor, og de største likhetene blir på designfronten.

 

Kilde:
The Verge