123movies er ifølge MPAA den mest populære ulovlige piratsiden. Det stemmer ikke, men det er kanskje den største piratstrømmetjenesten.
123movies er ifølge MPAA den mest populære ulovlige piratsiden. Det stemmer ikke, men det er kanskje den største piratstrømmetjenesten.

Annonse


MPAA: – Dette er verdens mest populære pirat-side

MPAA kan det å markedsføre for fienden da de reiste til Vietnam for å snakke om ulovlig fildeling.

123movies er MPAAs store mål

For når man sikter seg inn på en nettside som 123movies, og omtaler den som den største ulovlige filmsiden i verden, vil nok bruken øke, og ikke falle fra.

123movies er en av disse filmstrømmesidene som opererer på en rekke domener (den går også under navnet GoMovies) og på den måten er vanskelig å fjerne – at siden drives fra Vietnam, og ikke i Europa eller USA, gjør den enda vanskelig å luke bort av organisasjoner som Hollywoods MPAA.

Annonse


TPB har flere besøkende

Det blir nok veldig vanskelig for MPAA å stoppe siden, om de skulle klare det kommer det uansett en ny, men de prøver ved å samarbeide med Vietnams politimyndigheter, og 123movies er en av toppmålene, men ikke den eneste.

Sjefen som har i oppdrag å beskytte rettighetene til de MPAA organiserer, Jan van Voorn, hevder at 123movies.to har 98 millioner besøkende i måneden.

MPAA sier dette for å presse myndighetene i landet til å fjerne en nettside som kanskje opereres derfra, men det er ikke sant at det er den største, langt ifra: The Pirate Bay hadde 282 millioner besøkende i den samme måneden ifølge similarweb.com.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse