Logitech G560 med lyseffekter.
Logitech G560 med lyseffekter.

Annonse


Logitech lanserer høyttaler med lyseffekter og nytt tastatur

G560 er navnet på Logitechs nye høyttalere som har noen spennende egenskaper. Systemet består av to høyttalere og en basskasse, men det er lyseffektene som stjeler showet.

Oppdatert med informasjon om det nye G513-tastaturet samt norske priser for begge,

Lightsync-teknologi

Høyttalerne bruker Logitech G Lightsync-teknologi som på mange måter har likheter med Philips AmbiLight og Razer Chroma. G560 har fire lyssoner som er kraftige nok til å lyse opp hele skrivebordet ditt i ulike farger.  Og ja, du kan synkronisere med ditt nåværende Logitech G-tilbehør med Lightsync-teknologi.

Logitech samarbeider med utviklere om å implementere teknologien i storspill, men i tillegg kan systemet også gjenkjenne farger fra skjermen og tilpasse lysfargebildet ut ifra det. En annen, kul detalj er at brukerne kan spesifisere områder av skjermen som overvåker fargeendringer og på den måten se når spesialangrep er tilgjengelig for bruk ved at fargen lyses opp.

Annonse
G560 kan være tilkoblet opptil fire lydkilder om gangen og med Easy-Switch-teknologien til Logitech, skal man enkelt bytte mellom disse.

Spesifikasjoner:

  • 240 watt Peak/120 watt RMS.
  • 3D-lyd med DTS:X Ultra 1.0.
  • USB, 3,5 millimeter og Bluetooth.

Logitech G560 blir tilgjengelig på markedet i april.

Logitech G560 PC Gaming Speaker er priset til 2599 kroner og kommer i butikk i begynnelsen av april.

Logitech G513, det nye spilltastaturet

Dette sier Logitech om sitt nye Romer-G-tastatur:

“Tastaturet Logitech G513 spilltastatur er også tilrettelagt for Lightsync RGB. Det er i tillegg utstyrt med muligheten for to ulike mekaniske Romer-G brytere og en behagelig støtte for håndleddet.”

“Logitech G fortsetter dermed å utvide sitt tilbud av kvalitetsutstyr, som er bygget spesifikt for gamere, og å drive RGB-teknologien til nye nivåer når det gjelder innlevelse. – Målet vårt med disse produktene var å komplettere verdens mestselgende gaming-mus, Logitech G502, sier Ujesh Desai, Vice President og General Manager for Gaming hos Logitech.”

– Med Lightsync-teknologi, gjør vi det mulig å tilføre intelligens til hva RGB-belysning kan gjøre, å synkronisere lyd og RGB-belysningen til gameplay på skjermen. Hvis du allerede eier en G502, så er det nye G513-tastaturet og G560-høyttalerne den perfekte måten å gjøre desktop PC-en din komplett på, og å skape en altoppslukende opplevelse.

“Logitech G513 tar Logitechs prisvinnende tastaturdesign til et nytt nivå med RGB-lys og støtte for Lightsync. Tastaturet gir deg to ulike muligheter for eksklusive mekaniske Romer-G brytere, Romer-G Tactile og Romer-G Linear. Den første varianten gir en myk feedback og er for gamere som foretrekker direkte respons fra tastaturet, mens den andre muligheten er for brukere som foretrekker jevne tastaturtrykk.”

“Alle Romer-G bryterne presterer på konkurransenivå, med sterkt lys og med taster som er mer slitesterke. Bryterne reagerer opptil 25 prosent raskere enn den nærmeste konkurrenten over en distanse på 1,5 mm, og med en aktiveringskraft på kun 45 gram, får du tilnærmet umiddelbar respons.”

“Logitech G513 er laget i en anodisert og børstet aluminiumsramme. Kombinasjonen av slank, eksklusiv design med slitesterk kvalitet, en integrert USB gjennomgangsport og en valgfri håndleddsstøtte, gir deg mye komfort under lange spillekvelder.”

G513 Mechanical spilltastatur forventes å være tilgjengelig i butikk i begynnelsen av april 2018. Veiledende priser vil være 1699 NOK for Logitech G513.

 

Kilde:
Logitech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse