Nummer tre på Steam. Vil PUBG noengang bli nummer én?
Nummer tre på Steam. Vil PUBG noengang bli nummer én?

Annonse


– “PUBG” er det tredje mest solgte Steam-spillet

PlayerUnknown’s Battlegrounds og Fortnite: Battle Royale kniver om tronen om å være det mest populære spillet innenfor “Battle Royale”-sjangeren (snart kommer det flere konkurrenter).

Tredje mest solgt på Steam

“PUBG” hadde et vanvittig bra år i 2017 og satt rekorder på rekorder på Steam-nettverket. Nå kan Gabe Newell, Valve-sjef, avsløre at spillet nå er det tredje mest solgte på Steam gjennom tidene. Uttalelsen falt under en nylig DOTA 2-presentasjon.

– Du kan ha et relativt nytt spill som “PUBG” og […] de kan kapitalisere på alle de andre flerspillerspillene, og all teknologien, [og] det faktum at Kina nå er et digert marked for alle som jobber med spillutvikling. Så “PUBG” kan plutselig dukke opp og bli det tredje mest solgte spillet på Steam gjennom historien, siteres Newell av IGN.

Hvis dette stemmer, noe det trolig er siden Newell er en som bør ha oversikt over Valve-tallene, har “PUBG” klart det på ganske kort tid. I mars i fjor ble spillet tilgjengelig via Early Access på Steam og det var ikke før i desember at versjon 1.0 ble tilgjengelig.

Annonse
Valve-toppen opplyste ikke om hvilke spill som innehar første- og andreplass på salgslisten til Steam.

 

Kilde:
IGN

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse