Annonse


Dette er datoen vi trolig får se iOS 12: WWDC 2018 skjer 4. juni i San Jose

Apple har akkurat avslørt når deres store utviklermesse skal avholdes.

4. juni får vi se Apples programvarefremtid

Datoen er altså 4. juni, og vi tror og håper vi får se iOS 12. Det kan også tenkes det kommer nye iPad-modeller, mens iPhone som vanlig nok blir presentert i september.

Dette melder Apple

“Hvert år gir WWDC millioner av utviklere muligheten til å lære mer om hvordan de kan skape nye brukeropplevelser på Apples plattformer for iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac og HomePod.”

“En rekke kraftige API-er, deriblant SiriKit, HomeKit, HealthKit, GymKit, MusicKit, ResearchKit og Core ML, gir utviklerne verktøyene de trenger for å hjelpe brukere med å ta kontroll over egen helse, automatisere hjemmet, komme seg fra A til Å, handle på nettet og tilegne seg ny kunnskap. På fjorårets WWDC lanserte Apple ARKit, og siden da har utviklere med apper i alle kategorier på App Store tatt i bruk nyskapende måter å engasjere kunder på, med virtuelle opplevelser som flettes sammen med den virkelige verden.”

Annonse


“App Store er verdens mest aktive marked for programvare. App Store er tilgjengelig i 155 land på iOS, macOS, watchOS og tvOS samt i iMessage, og gir Apple-kunder tilgang til millioner av apper som forenkler livene deres og hjelper dem med å dyrke interesser og holde kontakten med andre over hele verden. Utviklere og Apple-entusiaster over hele verden kan strømme konferansen direkte i WWDC-appen for iPhone, iPad og Apple TV og på Apples nettsted for utviklere.”

 

Kilde:
Apple pressemelding

Annonse