Kjøper du Nokia 9 om den blir slik?
Kjøper du Nokia 9 om den blir slik?

Annonse


Blir Nokia neste ut til å omfavne “mobilleppa”? Kjøper du Nokia 9 hvis designet blir slik?

En av modellene som ikke ble vist frem under Nokias mobilbonansa under MWC er Nokia 9. Den er trolig ikke ventet før høsten, men blir attpåtil kanskje den mest interessante etter finnenes mobiltilbakekomst i fjor.

Går for “iPhone X”-design?

Nå har NokiaPowerUser ny informasjon, via kildene sine, om den kommende toppmodellen til Nokia. Nettstedet beskriver kilden som en de stoler godt på og som har truffet bra på tidligere lekkasjer.

Og hva sier den anonyme kilde? HMD Global, som eier merkevaren Nokia på mobilmarkedet, ønsker å maksimalisere hvor mye av skjermen som dekker fronten, noe som kan resultere i et hakk øverst på skjermen. Ikke ulikt det vi har sett fra Essential Phone, Apple iPhone X, Asus ZenFone 5 og Leagoo S9.

I tillegg nevner kilden at Nokia 9 trolig får fingersensor som er integrert i skjermen. Det har Samsung ikke fått til, ifølge rapportene.Les vår sniktitt på lekre Nokia 8 Sirocco.

Annonse
Kan den bli slik?

Basert på dette ryktet, har en annen NokiaPowerUser-kilde laget en 3D-skisse om hvordan et slik design kan bli på en Nokia. Som du kan se i bildet øverst, har modellen en skjerm som er omkranset av syltynne rammer. Nedenfor skjermen sitter det en liten logo mens et lite hakk – bestående av kamera, høyttaler og sensorer – deler skjermen i to øverst.

I bildet kan du se designet sammenliknet med kommende Nokia 7 Plus.

Nokia 9 skissert av Nokibar og Nokia 7 Plus.
Nokia 9 skissert av Nokibar og Nokia 7 Plus. (Ill.: Nokibar)

Hva syns du om designet?

 

Kilde:
NokiaPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse