Utgiveren og utvikleren har gitt piratene lov å spre dette spillet. Det er ikke den nyeste versjonen, de håper testversjonen gir mersmak og at folk betaler.
Utgiveren og utvikleren har gitt piratene lov å spre dette spillet. Det er ikke den nyeste versjonen, de håper testversjonen gir mersmak og at folk betaler.

Annonse


Her er spillet super-crackeren vil du skal “piratkopiere”

Mannen som klarte å ta knekken på antipiratbeskyttelsen Denuvo, Voksi, gjør nå sitt for å hjelpe mindre utviklere.

Selvlært super-cracker

Den selvlærte crackeren Voksi (21 år og selvlært siden han var 15 år) er ikke helt som andre spill-crackere: han gjør seg tilgjengelig for pressen og er til og med på talefot med spillstudioer – i hvert fall en av dem: folkene bak Serious Sam-serien.

Voksi er god på det han driver med. Har han lyst, ser vi det som sannsynlig at han blir headhuntet av spillstudioer eller programvareutviklere. Han er nemlig i en eksklusiv gruppe på fire som har klart å knekke versjon 4 av spillbeskyttelsen Denuvo.

Annonse


Hjelper Crackshell og Croteam

Mange av dere kjenner til Serious Sam-skyteserien, men det er nok ikke så mange som har fått med seg Crackshell-utgivelsen Serious Sam’s Bogus Detour fra i fjor sommer – tittelen solgte nemlig veldig dårlig og ikke nok til å dekke utviklingsutgiftene.

Voksi startet sin lille “karriere” hos Crackshell ved å være en tidlig beta-tester, men da han hørte spillet solgte så dårlig ønsket han å gjøre det han kunne for å skape litt utradisjonell PR.

Dette gjorde han

Det crackeren foreslo var å legge en “piratkopi” av spillet ut på fildelingstjenestene med en liten melding nederst i spillet om å støtte utviklerne om man setter pris på spillet. Det er ikke den helt nyeste versjonen, men man kan spille gjennom hele tittelen, og det co-op sammen med fire spillere.

Piratversjonen kan lastes ned fra Google Drive.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse