Her er Huawei P20 Pro.
Her er Huawei P20 Pro.

Annonse


Ny Huawei P20-lekkasje – slik blir designet

Det er ikke mer enn 19 dager til Huawei skal avsløre den nye P-serien under et arrangement i Paris. Lekkeren Evan Blass har ingen planer om å vente til den tid med å avsløre telefonene.

P20, P20 Lite og P20 Pro

På Twitter har han nå lagt ut det som hevdes å være pressebilder av P20, P20 Lite og P20 Pro. Med tanke på treffsikkerheten til Blass, har vi ingen grunn til å betvile at dette er ekte saker.

Les også: – Dette er prisene på Huawei P20-trioen.

P20 Pro er utvilsomt den mest interessante av trioen. Modellen har et rammeløst design med en busslomme helt øverst. Denne huser trolig Huaweis ansiktsgjenkjenningsteknologi som påstås å være bedre enn Apples Face ID. Nedenfor skjermen sitter det en fingersensor, og det ser dermed ut som brukerne får valget mellom pinkode, ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykk.

Annonse


Baksiden er minst like interessant for her leverer Huawei noe helt nytt. Tre kamerasensorer er plassert vertikalt på den venstre siden. På denne fronten blir vi også litt usikre. For tidligere denne uken slapp Huawei en liten video der kameraene er plassert horisontalt.

Ettersom Blass som regel treffer på sine lekkasjer, er det lett å bli forvirret. Han melder følgende om Huaweis video:

Under kan du se bilde av Huawei P20 og P20 Lite.

Huawei P20.
Huawei P20.
Huawei P20 Lite.
Huawei P20 Lite.

 

Kilde:
Evan Blass

Annonse