Hopp til navigasjon Hopp til innhold
State of Decay 2 får lanseringsdato. (Ill.: Microsoft Studios)

Det Xbox One- og Windows 10-eksklusive zomebiespillet får slippdato

Spill: Prisen vil trolig glede deg.

Knappe fem år etter det første, lanseres State of Decay 2 til Xbox One og Windows 10.

Lanseres i mai

Microsoft har kunngjort lanseringsdatoen for zombie-overlevelsesspillet er 22. mai. Prisen kommer trolig som en overraskelse på mange. Standardutgaven koster 299 kroner.

– Målet vårt er å bygge et langtidsforhold med State of Decay 2-samfunnet og å skape dypere opplevelser med serien. Vi tror at State of Decay 2 oppnår det målet ved å sluke tilhengerne inn i den ultimate zombie-overlevelsesfantasien, og vi ønsker å gi flere spillere sjansen til å bli med og oppleve dette unike spillet, sier Aaron Greenberg, General Manager for Games Marketing i Microsoft, i en uttalelse.

Sea of Thieves lanseres i mars.

Game Pass og Play Anywhere

I tillegg til standardutgaven, blir også en «Ultimate Edition» tilgjengelig. Pakken koster 499 kroner og inneholder ting som tidlig tilgang til spillet, to kommende tilleggspakker og State of Decay: Year One Survival Edition.

Spillet er for øvrig en Play Anywhere-tittel som betyr at man kan kjøpe det på Xbox One og også spille det på Windows 10, og vice versa. Som en førstepart-tittel blir det også tilgjengelig via Xbox Game Pass på lanseringsdagen.

Under kan du se 25 minutter med samarbeidsaction fra det kommende spillet.

 

Kilde:
GameSpot

Stikkord: Spill, stateofdecay, xbox