Beskytt din iPhone med en gang

Det koster ingenting å bli sikker på nett med denne VPN-løsningen.
Det koster ingenting å bli sikker på nett med denne VPN-løsningen.

Apple-enheter har et rykte for seg om å være sikrere enn Android og PC. På mange måter er dette sant, men når du kobler til offentlige WiFi-nett er du ikke lenger helt sikker, selv om nettet er passordbeskyttet.

Du kan hackes på mobil også

Hacking over WiFi er kjent som et “mann-i-midten-angrep” og blir stadig mer vanlig. Mesteparten av tiden er ikke offeret klar over at de er hacket. Derfor er det viktig å fokusere på forebyggende tiltak.

Det er to måter du kan gjøre dette på: ved ikke å besøke et eneste nettsted som ber om innlogging eller sensitiv informasjon ved bruk av WiFi, eller bruke en VPN.

Annonse

Dette er VPN (Virtual Private Network)

Som navnet antyder hjelper VPN-teknologi å holde informasjonen din privat og for å forhindre at uønskede øyne ser hva du gjør på telefonen din.

Last ned på App Store.

VPN-apper som MyMobileSecure legger til et beskyttelseslag ved å kryptere informasjonen som telefonen ellers ville dele over WiFi-nettverket.

De fleste VPN-apper tar betalt for mengden av data du bruker, kutter hastigheten din og spammer deg med annonser. Dette fører vanligvis til at brukeren slår av VPN-tilkoblingen når den ikke blir brukt. Dette er farlig da det er lett å glemme å slå VPN-en igjen før du kobler til WiFi – spesielt om mobilen plukker opp nettverk automatisk.

MyMobileSecure er den anbefalte VPN-appen for de som er både budsjett- og sikkerhetsbevisste.

Hvorfor? Fordi den er tilgjengelig uten kostnad, uten begrensninger på data eller båndbredde, og har ingen annonser i appen. På denne måten er du tilkoblet VPN-en og derfor sikker hele tiden.

Ta det første skrittet mot å beskytte din private informasjon nå, og last ned MyMobileSecure.

Informasjon

MyMobileSecure er gjort tilgjengelig uten kostnad for deg av et av verdens største forskningsorganisasjoner med din deltakelse i MobileXpression Panel. Panelet samler data som rutinemessig siteres av store medier som New York Times, Wall Street Journal og CNN.

Disse rapportene er klarert av de største Internett-tjenesteselskapene, og mange Fortune 500-selskaper, for å forbedre sine nett-tilbud.

comScore vil ikke bruke den personlige informasjonen du oppgir gjennom appen til å annonsere til deg eller markedsføre produkter eller tjenester til deg uten din tillatelse, og MobileXpression gjør en kommersiell og rimelig innsats for å begrense hvem vi deler personlig informasjon med fra å bruke denne informasjonen til å annonsere eller markedsføre tilbake til deg uten din tillatelse.

Den personlige informasjonen du gir gjennom appen vil ikke bli brukt til å annonsere til deg eller markedsføre produkter eller tjenester til deg uten din tillatelse. For full informasjon om hvordan vi beskytter ditt privatliv, oppfordrer vi deg til å lese våre personvernregler og vilkår for bruk.

Annonse
Annonse