Det koster ingenting å bli sikker på nett med denne VPN-løsningen.
Det koster ingenting å bli sikker på nett med denne VPN-løsningen.

Beskytt din iPhone med en gang

Annonsørinnhold

Apple-enheter har et rykte for seg om å være sikrere enn Android og PC. På mange måter er dette sant, men når du kobler til offentlige WiFi-nett er du ikke lenger helt sikker, selv om nettet er passordbeskyttet.

Du kan hackes på mobil også

Hacking over WiFi er kjent som et “mann-i-midten-angrep” og blir stadig mer vanlig. Mesteparten av tiden er ikke offeret klar over at de er hacket. Derfor er det viktig å fokusere på forebyggende tiltak.

Det er to måter du kan gjøre dette på: ved ikke å besøke et eneste nettsted som ber om innlogging eller sensitiv informasjon ved bruk av WiFi, eller bruke en VPN.

Dette er VPN (Virtual Private Network)

Som navnet antyder hjelper VPN-teknologi å holde informasjonen din privat og for å forhindre at uønskede øyne ser hva du gjør på telefonen din.

Last ned på App Store.

VPN-apper som MyMobileSecure legger til et beskyttelseslag ved å kryptere informasjonen som telefonen ellers ville dele over WiFi-nettverket.

De fleste VPN-apper tar betalt for mengden av data du bruker, kutter hastigheten din og spammer deg med annonser. Dette fører vanligvis til at brukeren slår av VPN-tilkoblingen når den ikke blir brukt. Dette er farlig da det er lett å glemme å slå VPN-en igjen før du kobler til WiFi – spesielt om mobilen plukker opp nettverk automatisk.

MyMobileSecure er den anbefalte VPN-appen for de som er både budsjett- og sikkerhetsbevisste.

Hvorfor? Fordi den er tilgjengelig uten kostnad, uten begrensninger på data eller båndbredde, og har ingen annonser i appen. På denne måten er du tilkoblet VPN-en og derfor sikker hele tiden.

Ta det første skrittet mot å beskytte din private informasjon nå, og last ned MyMobileSecure.

Informasjon

MyMobileSecure er gjort tilgjengelig uten kostnad for deg av et av verdens største forskningsorganisasjoner med din deltakelse i MobileXpression Panel. Panelet samler data som rutinemessig siteres av store medier som New York Times, Wall Street Journal og CNN.

Disse rapportene er klarert av de største Internett-tjenesteselskapene, og mange Fortune 500-selskaper, for å forbedre sine nett-tilbud.

comScore vil ikke bruke den personlige informasjonen du oppgir gjennom appen til å annonsere til deg eller markedsføre produkter eller tjenester til deg uten din tillatelse, og MobileXpression gjør en kommersiell og rimelig innsats for å begrense hvem vi deler personlig informasjon med fra å bruke denne informasjonen til å annonsere eller markedsføre tilbake til deg uten din tillatelse.

Den personlige informasjonen du gir gjennom appen vil ikke bli brukt til å annonsere til deg eller markedsføre produkter eller tjenester til deg uten din tillatelse. For full informasjon om hvordan vi beskytter ditt privatliv, oppfordrer vi deg til å lese våre personvernregler og vilkår for bruk.