For å få fart på torrenten fikk Fstoppers venner til å laste opp og kommentere innholdet som ekte.
For å få fart på torrenten fikk Fstoppers venner til å laste opp og kommentere innholdet som ekte.

Annonse


Denne torrenten oppfordrer vi dere til å piratkopiere

Fotosiden Fstoppers lager høykvalitets guider for hvordan man knipser de beste bildene, men de er veldig lei utbredt piratkopiering av innholdet.

Luta lei

Det er flere måter man kan prøve å stagge piratkopiering på: avanserte antipiratsystemer, abonnement-løsninger eller rett og slett oppfordre folk til å slutte med det.

Det Fstoppers gjorde er mest likt den siste løsningen, men med en morsom vri.

Photographing the World-serien til fotografene er veldig populær og koster rundt 2300 kroner. Det Fstoppers gjorde var å laste opp Photographing the World 3 til Pirate Bay, en 25GB stor filpakke med ekte innhold, bare ikke det fotografer vanligvis ser etter for tips og inspirasjon.

Annonse
Kjempemorsomt stunt

For er det nå egentlig den “ekte” Photographing the World 3 piratene fikk i fanget? Nei, for i stedet for å dra til eksotiske strender og slike steder, stakk de til Olive Garden, en restaurant-kjede, i Charleston, i Sør-Carolina.

Det er ikke akkurat bakgrunnene kunder og pirater har blitt vant til fra folkene hos Fstoppers, men siden kvaliteten på tulle-produksjonen er så god er det vanskelig å skjønne at produksjonen er laget for å rette oppmerksomheten mot piratkopiering. Det er også mye av poenget. Vi anbefaler uansett å se hele filmen under, så slipper du Pirate Bay og 25GB.

Her er filmen de lastet opp som en 25GB stor liksompirat-torrent:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse