Ny Windows 10-oppdatering retter USB-feil.
Ny Windows 10-oppdatering retter USB-feil.

Annonse


Viktig Windows 10-oppdatering retter USB-feil

Det er ennå en uke til “Patch Tuesday”, men Microsoft har allikevel sendt ut en samlet oppdatering. Med andre ord er oppdateringen viktig.

Retter USB-feil

Brukere som har PC-er kjørende på Windows 10 Fall Creators Update, det vil si versjon 1709, kan laste ned en ny samlet oppdatering fra Windows Update. Oppdateringen retter en USB-feil som kan føre til at USB-tilbehør og enheter som det innebygde kameraet, tastaturet og PC-musen slutter å fungere.

“Addresses an issue in which some USB devices and onboard devices, such as a built-in laptop camera, keyboard, or mouse, stop working. This may occur when the Windows Update servicing stack incorrectly skips installing the newer version of some critical drivers in the cumulative update and uninstalls the currently active drivers during maintenance”, står det i oppdateringsloggen.

Raskere oppdateringer? Ja takk.

Annonse


Samtidig er det verdt å merke seg flere kjente feil. En av dem er at Windows Update History melder om at oppdateringen KB4054517 ikke ble installert på grunn av en feil. Feilkoden er 0x80080643. Microsoft ber brukerne sjekke Windows Update etter nye oppdateringer for å forsikre om at den nyeste er installert.

Man kan også sjekke Innstillinger – System – Om og OS-build som skal være 16299.251 hvis oppdateringen ble installert.

Se kildelenke for mer informasjon.

 

Kilde:
Microsoft

Annonse