Tesla Model 3 er en bil som gjør føreren sikker, og som samtidig er veldig morsom grunnet en utrolig akselerasjon. Nå er det opp til Tesla å øke produksjonstakten og presse prisen ned til lovede 35 000 dollar for inngangsmodellen.
Tesla Model 3 er en bil som gjør føreren sikker, og som samtidig er veldig morsom grunnet en utrolig akselerasjon. Nå er det opp til Tesla å øke produksjonstakten og presse prisen ned til lovede 35 000 dollar for inngangsmodellen.

Annonse


Se vår videoanmeldelse av Tesla Model 3

Vi har brukt en god del tid med Tesla Model 3.

Bli med på tur

Vi ønsker å takke alle dere som fulgte med på direktesendingen vår da vi testkjørte Model 3 med autopilot i Los Angeles for første gang. Det var en fornøyelse, men direktesendinger er en utfordring på flere måter, både teknisk og manusmessig.

Vi har derfor produsert en video der vi forklarer bilen og opplevelsene med den, mens vi kjører i Malibu i Los Angeles.

Rettelse i video: det stemmer ikke at man kan styre Apple Music fra Model 3-skjermen. Vi ble lurt da det er en innebygget strømmeradio, men det var altså ikke fra Apple Music den fant musikken.

Annonse


Vi håper du liker den: