1440p kommer til Xbox One X og S.
1440p kommer til Xbox One X og S.

Annonse


Snart får Xbox One X noe spillerne har ventet på

Mens våroppdateringen til Windows 10 har vært tilgjengelig for testere i lang tid, er det først nå at den blir tilgjengelig til Xbox One. Oppdateringen inneholder en haug med nyheter.

1440p kommer

Først og fremst er det snakk om noe som har vært kjent i lang tid, nemlig det at Xbox One X får støtte for oppløsning på 1440p. Frem til nå har Xbox One X-spillerne kunnet velge mellom 720p, 1080p og 4K, men snart kommer altså det høyst etterspurte 1440p-alternativet.

Oppløsningen blir også tilgjengelig for Xbox One S, men det er usikkert om spill fungerer i det formatet, eller om det kun er video.

Les vår sniktitt på Sea of Thieves.

Annonse
Mixer- og Edge-nyheter

Strømmetjenesten Mixer får også flere nyheter. Den mest interessante er deling av kontroller som gjør at seerne kan ta over strømmerens kontroller mens de spiller. Enten ved at man trykker på en virtuell kontroller i strømmen, eller at man kobler en Xbox One-kontroller og styrer på den måten. Dette skal fungere godt takket være Mixers “Faster Than Lightning”-teknologi med så å si ingen forsinkelse.

En annen nyhet til Mixer er at videostrømmen ikke stanser når man bytter spill.

Slik kan seerne ta over styringen.
Slik kan seerne ta over styringen.

I tillegg blir Edge oppdatert med et grensesnitt som er mer tilpasset bruk med kontroller. Man kan også laste ned og opp bilder, musikk og videoer til og fra og konsollen. Disse filene får man tilgang til en filutforsker.

Du kan lese mer om samtlige nyheter i kildelenken.

 

Kilde:
Xbox

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse