Det er veldig mange smarte løsninger i dette iOS 12-konseptet. Vi sier ja takk.
Det er veldig mange smarte løsninger i dette iOS 12-konseptet. Vi sier ja takk.

Annonse


Dette er iOS 12-versjonen vi ønsker oss

I går så vi det lekre konseptet til Álvaro Pabesio lastet opp til Behance.net.

Fokus på ytelse, men også grensesnittet

iOS News And More ble helt sikkert litt inspirerte, for nå har de lastet opp sitt iOS 12-konsept til samme side med slagordene: “Ytelse. Stabilitet. Funksjoner.

Som kjent er det ytelse og stabilitet som visstnok er fokuset for versjon nummer 12 etter mange klager på dårlig ytelse og flyt i iOS 11.

Annonse
Gjør disse to tingene, det kan da ikke være så vanskelig?

Det er også gjort endringer med Face ID i drømmekonseptet. I stedet for å måtte sveipe opp når ansiktet er registrert, så kommer man rett til hjemskjermen. Er dette noe du ønsker deg? Det virker jo lettere. Apple: gi oss i hvert fall muligheten til å velge selv.

Og jo, gi oss samtidig mulighet til å låse ned individuelle apper med Face- eller Touch ID.

Og vær så snill: plasser adressefeltet i Safari nederst.

Sjekk ut hele konseptet med flere smarte endringer.

En annen designplage, og denne har vært her lenge, er lydvelgeren som dekker for innholdet og som ikke kan berøres. Det kan jo enkelt løses på denne måten?
En annen designplage, og denne har vært her lenge, er lydvelgeren som dekker for innholdet og som ikke kan berøres. Det kan jo enkelt løses på denne måten? iOS News And More
Et gjestemodus er også på plass som på en elegant måte viser gjesten hvilke apper det er lov å starte.
Et gjestemodus er også på plass som på en elegant måte viser gjesten hvilke apper det er lov å starte. (Ill.: iOS News And More)

Hjemskjerm uten app-navn

Det er nesten komisk å lese, for det hadde vært så typisk Apple å markedsføre noe så enkelt som å fjerne app-navnene, på denne måten.

De av dere som brukte Cydia i sin tid fant ut, som vi gjorde, at hjemskjermen virkelig blir mye penere uten app-navnene man uansett ikke trenger for å skjønne hva man skal trykke på:

- Vi slettet app-navnene.
– Vi slettet app-navnene. (Ill.: iOS News And More)

 

Kilde:
Behance

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse