Dette skal være den neste smartklokken til Fitibt.
Dette skal være den neste smartklokken til Fitibt.

Annonse


Her er smartklokken Fitbit håper skal nå ut til et større marked

Ifølge rapporter fra Wareable jobber Fitbit med en ny smartklokke som skal nå ut til flere kunder enn Ionic gjør. Designet omtales som mer elegant enn smartklokken som ble lansert i fjor.

Vi testet Fibit Ionic: Smartklokken som knuser Apple Watch på batteritid.

Ionic når ikke ut til et stort marked

Under et møte med investorene, uttalte Fitbit-topp James Park at selskapet planlegger å lansere en smartklokke med “masseappell”, og dette er trolig den enheten han hadde i tankene. Personer Wareable har vært i kontakt med, sier at Fitbit er klar over at Ionic ikke har den appellen.

“De ønsker at denne skal være noe som appellerer til et større smartklokkepublikum”, siteres kildene til nettstedet som legger til at Fitbit ønsker noe for kvinnene.

Annonse
Fitbit-smartklokken blir tilgjengelig i flere farger.
Fitbit-smartklokken blir tilgjengelig i flere farger.

Wareable skriver at smartklokken vil kjøre på Fitbit OS, noe som betyr at den har støtte for ulike apper. Den skal også være vanntett inntil 50 meter og kan spore søvn via SpO2-sensoren, men i motsetning til Ionic, vil den ikke ha innebygget GPS.

Mens Ionic kommer kun i to utforminger, skal den kommende smartklokken bli tilgjengelig i svart, rosegull, sølv og mørk grå, og flere type reimer blir tilgjengelig.

 

Kilde:
Wareable

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse