Slik strømmer du Xbox One-spill
OneCast lar deg strømme fra Xbox til Mac.

Annonse


Slik strømmer du Xbox One-spill til Mac

Xbox One-spillerne har i lang tid kunnet strømme spill til Windows 10-maskiner. macOS-brukerne har ikke hatt den muligheten, før nå.

Nå blir Mac med på moroa

Det er ikke Microsoft som står bak denne løsningen, så den er ikke offisiell. Ei slipper du å kjøre Boot Camp på Mac-en din eller installere Parallels. Appen OneCast ordner saken.

Nettstedet The Verge har testet ut OneCast og kan bekrefte at det fungerer.

“Jeg har ingen anelse om hvordan det fungerer, men det ser ut som det bruker samme, innebygde strømmesystemet som Microsoft bruker for offisiell Xbox-strømming på PC”, skriver The Verge.

Annonse
Delt opplevelse

Oppsettet beskrives som “rett frem” ved at man installerer programmet, en driver for Xbox One-kontrolleren for så å logge på Xbox-kontoen sin.

The Verge skriver at ytelsen var ganske god, men at den i enkelte tilfeller falt noe. I tillegg hendte det at løsningen frøs helt, så nettstedet er usikker på om det vil anbefale OneCast til for eksempel førstepersons skytespill.

En ulempe med den uoffisielle løsningen er at Microsoft når som helst kan komme til å gjøre endringer som ødelegger for den.

Uansett har OneCast en fjortendagers prøveperiode, så det er jo ingen grunn til ikke å teste det hvis man har en Xbox One og en Mac uten Windows 10.

Del gjerne dine erfaringer fra OneCast i kommentarfeltet.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse