AirPower nærmer seg lansering.
AirPower nærmer seg lansering.

Annonse


Apples ladematte – som kan lade tre produkter samtidig – kan være like om hjørnet

I fjor lanserte Apple iPhoner som kan lades trådløst – flere år etter konkurrentene. Under annonseringen i fjor viste selskapet også frem egne, trådløse ladere under produktnavnet AirPower, men disse har til gode å bli lansert.

Mulig mars-lansering

Ifølge Macotakara er det ikke lenge før ladeproduktene lanseres. Det kan skje allerede i mars, og produktene skal etter planen bli tilgjengelig gjennom Apple Store og andre forhandlere som Best Buy, melder nettstedet.

Macotakara skriver at den faktiske datoen ikke er kjent, og det eneste nettstedet har hørt fra kildene sine, er at lanseringen skjer i mars. Som 9to5Mac påpeker, rapporterte The Apple Post det samme tidligere denne måneden.

Apples ladetilbehør kan brukes til å lade opp produkter som iPhone, AirPods og Apple Watch – og det samtidig. Per nå er det uvisst om AirPower er kompatibel med produkter fra andre selskaper.

Annonse


 

Kilder:
9to5Mac,
Macotakara,
The Apple Post