Komplett forbereder seg på kampen mot internasjonale giganter.
Komplett forbereder seg på kampen mot internasjonale giganter.

Annonse


Komplett med supersatsing – inngår samarbeid med over 100 butikker

Komplett forbereder seg mot Amazons inntog i Norge og inngår samarbeid med 107 butikker. Målet er å ha mellom 200-300 partnere innen 2018, opplyser Komplett til E24.

Mye mer enn bare elektronikk

– Dette er en helt ny forretningsmodell, hvor vi til og med har invitert inn konkurrentene, sier Anton Hagberg, sjef for Komplett Markedsplass, overfor E24.

Planen er at Komplett fremover ikke vil bare selge elektronikk men utvalget vil også inkludere klær, bøker og mye mer. Blant partnerne finner man Jernia, Platekompaniet, Haugenbok, Elefun og Spaceworld Soundgarden.

– Dette er Kompletts fremtid. Om ikke Komplett er kjent for mer enn elektronikk om fem år, har ikke jeg gjort jobben min, sier Anton Hagberg, sjef for Komplett Markedsplass, overfor E24.

Annonse


Komplett lanserer krypto-PC.

Kommer Amazon?

Med Komplett Markedsplass skal nettbutikken posisjonere seg i det potensielle inntoget til internasjonale giganter som Amazon i det norske markedet.

– Med denne plattformen er vi klare for å takle store internasjonale konkurrenter som Amazon og Rakuten som vi tror vil komme til Norge innen de neste årene, forklarer Hagberg til avisen og legger til:

– Vi har en nettbutikk kalt Comtech i Tyskland hvor 30 prosent av varene selges over eksterne plattformer som Amazon. Dette er trenden i store deler av Europa.

 

Kilde:
E24

Annonse


Annonse


Annonse