Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Du kan nå oppdatere iOS. Det er ikke lansert ny 11.3 beta enda. (Ill.: ITavisen)

iOS 11.2.6 er lansert – macOS-oppdatering også rullet ut

To feil som rammet mange er rettet.

iOS 11.2.6 er lansert iPhone og iPad.

Oppdatert,

Også macOS 10.13.3 er rullet ut. Også denne oppdateringen retter en feil som gjorde det mulig å krasje apper som Messenger og Safari grunnet problemer med å lese det indiske språket Telugu. watchOS er oppdatert til 4.2.3. Denne retter det samme.

tvOS er også oppdatert til 11.2.6 med mindre feilrettinger.

Fikser to alvorlige feil

Den lille oppdateringen retter en feil som gjorde at bruk av visse tegn-sekvenser kunne krasje apper, samt en feilretting som fikser en feil som medførte at tredjeparts-apper kunne ha problemer med å koble til tilbehør.

Vi tester iOS 11.3 beta 2 på iPad og synes ytelsen er god, mens det på iPhone er større problemer med stabiliteten. Det kan derfor være smart å vente til beta 3 som kanskje kommer senere i kveld eller i morgen. Vi venter også på støtte for AirPlay 2 og håper det er på plass i beta 3.

Stikkord: Apple, ios, iphone