Du kan nå oppdatere iOS. Det er ikke lansert ny 11.3 beta enda.
Du kan nå oppdatere iOS. Det er ikke lansert ny 11.3 beta enda.

Annonse


iOS 11.2.6 er lansert – macOS-oppdatering også rullet ut

iOS 11.2.6 er lansert iPhone og iPad.

Oppdatert,

Også macOS 10.13.3 er rullet ut. Også denne oppdateringen retter en feil som gjorde det mulig å krasje apper som Messenger og Safari grunnet problemer med å lese det indiske språket Telugu. watchOS er oppdatert til 4.2.3. Denne retter det samme.

tvOS er også oppdatert til 11.2.6 med mindre feilrettinger.

Annonse
Fikser to alvorlige feil

Den lille oppdateringen retter en feil som gjorde at bruk av visse tegn-sekvenser kunne krasje apper, samt en feilretting som fikser en feil som medførte at tredjeparts-apper kunne ha problemer med å koble til tilbehør.

Vi tester iOS 11.3 beta 2 på iPad og synes ytelsen er god, mens det på iPhone er større problemer med stabiliteten. Det kan derfor være smart å vente til beta 3 som kanskje kommer senere i kveld eller i morgen. Vi venter også på støtte for AirPlay 2 og håper det er på plass i beta 3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse