Reddit-brukeren hevder at designet blir svært likt.
Reddit-brukeren hevder at designet blir svært likt.

Annonse


Hevder han har testet Galaxy S9: Slik blir flaggskipet

En bruker på Reddit-forumet hevder han har tilbrakt 20 minutter med en Galaxy S9 som skal være ganske lik produksjonsmodellen.

Likt design

I en “Ask Me Anything”-tråd på Reddit tok han imot svar rundt det kommende flaggskipet. Der skriver han at Galaxy S9 og S9+ designmessig er så å si identiske med Galaxy S8 og S8+, og at det nærmest er umulig å skille dem.

En annen ting han skriver om designet, er at fingersensoren er sentrert på baksiden at enheten og er nå plassert nedenfor kameraet. Disse detaljene stemmer godt overens med tidligere rykter.

Mer kraft i norsk Galaxy S9.

Annonse


Stereolyd og “animoji”

Samtidig bekrefter Reddit-brukeren at Galaxy S9 får stereohøyttalere – et rykte som dukket opp nå nylig. Den ene høyttaleren befinner seg i øverst på enheten og den andre på undersiden. Han skriver at lyden er betraktelig bedre enn på Galaxy S8.

Den siste detaljen han gikk inn på, er Samsungs “animoji”-kopi. Samsungs løsning skal ikke være en direkte kopi av Apples, men gir litt annen funksjonalitet som er “bedre på noen måter, men dårligere på andre”. Reddit-brukeren beskriver det som en blanding av “animoji” og bitmoji.

Samsung Galaxy S9 debuterer under MWC førstkommende søndag.

 

Kilde:
Reddit

Annonse