Nå er den avslørt.
Nå er den avslørt.

Annonse


Her er Samsung Galaxy S9

Førstkommende søndag skal Samsung vise frem Galaxy S9 og S9+, men du trenger ikke å vente så lenge. Nå er så å så alt avslørt.

Hevder han har testet Galaxy S9: Slik blir flaggskipet.

Samsung Galaxy S9

Ferske bildelekkasjer viser S9 og S9+ i sin helhet. Som det har vært spekulert, er det få designendringer å spore fra Galaxy S8 til de nye modellene. De største endringene er på baksiden med et tokameraoppsett på S9+ i tillegg til at fingersensoren er sentrert.

Ellers er designet som før med introduksjonen av den nye fargevarianten “lilac”, altså lilla.

Annonse
Modellene leveres både med Snapdragon 845 og Eynos 9810 basert på marked. For nordmenn er sistnevnte mest aktuell – og det er kanskje godt. Exynos 9810 har en CPU-ytelse på opptil 2,9 GHz.

Videre har Galaxy S9 4 GB minne og S9+ 6 GB minne. Begge vil ha 64 GB lagringsplass med støtte for minnekort på opptil 400 GB. På batterifronten leveres minstemann med 3000 mAh og storebroren med 3500 mAh. Ikke overraskende er Android 8 Oreo på plass.

Dette er modellene som blir tilgjengelig i Europa.
Dette er modellene som blir tilgjengelig i Europa.

Spennende kamera

Den største nyheten med årets modeller blir trolig kameraet, eller kameraene. 12 megapiksler for begge, men med variabel blenderåpning på f/1.5/2.4. Den ekstra sensoren til S9+ har optisk bildestabilisator og har f/2.4 blenderåpning.

Vi er til stede når Samsung avduker duoen førstkommende søndag og kommer tilbake med en sniktitt i løpet av mobilmessen.

Galaxy S9 får variabel blenderåpning.
Galaxy S9 får variabel blenderåpning.

 

Andre detaljer:

  • USB-C-lading.
  • IP 68-sertifisering.
  • Irisskanner.
  • Stereohøyttalere.
  • Vargevalg: Midnight Black, Lilac Purple, Coral Blue, Titanium Gray. De tre første blir tilgjengelig i Europa.

 

Kilder:
Winfuture,
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse