Epic Games gjør alt for å stoppe juksere fra å spille Fortnite, og ikke bare det: de saksøker dem.
Epic Games gjør alt for å stoppe juksere fra å spille Fortnite, og ikke bare det: de saksøker dem.

Annonse


Hyrer privatetterforskere for å finne Fortnite-juksere

Epic Games er fra før kjente for å ta juksere til retten med hjemmel i brudd på opphavsretten, men de er også nødt til å være varsomme, for ikke alle jukserne er over den kriminelle lavalder.

Gjør alt for å finne og stoppe juksemakerne

Flere av sakene har partene kommet til enighet i forlik, men i minst to av sakene har ikke Epic Games klart å finne ut hvem som stod for jukserne, derav innleid privatetterforsker.

Problemet i den siste saken er at personen er under den kriminelle lavalderen, noe etterforskeren fant ut.

Heldigvis var spillstudioet føre var og sendte også moren til vedkommende dokumentene. Ei heller avslørte de identiteten til personen som omtales som B.B.

Annonse


Startet for alvor i fjor

Dette er ikke første gang de går hard til verks for å beskytte egen merkevare.

Vi meldte i oktober i fjor at:

“Her kommer det frem at Epic Games går til søksmål mot to Fortnite-juksere, identifisert som «Mr. Broom» og «Mr. Vraspir» som begge beskyldes for å bryte spillets retningslinjer og EULA ved å jukse.

«Programmet som saksøkte bruker for å jukse, krenker Epics opphavsrett i spillet og bryter med bestemmelsene i de avtaler som saksøkte har godkjent for å få tilgang til spillet», står det i stevningen.”

“Ifølge spillstudioet har «Mr. Vraspir» blitt utestengt minst ni ganger, men har registrert ny kontoer for å fortsette juksingen. Han beskyldes også for å ha skrevet juksekode.”

 

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse