Mann tar transportselskap for retten. Illustrasjonsfoto.
Mann tar transportselskap for retten. Illustrasjonsfoto.

Annonse


Mann implanterte reisekortet sitt under huden – så ble det deaktivert

Etter å ha vært på utenlandsreise – han var faktisk på en kyborgkonferanse –  kom australieren Meow-Ludo Disco Gamme Meow-Meow (ja, det er hans lovlige navn) hjem og fant ut av hans reisekort fra selskapet Opal hadde blitt deaktivert.

Kjemper for kyborgenes rettigheter

Mannen hadde tidligere kuttet ut brikken fra plastkortet, plassert det i en liten kroppsvennlig beholder før han fikk en bekjent som jobber med piercing med å implementere brikken inn under huden på den venstre håndflaten.

Da Meow-Meow tok kontakt med Opal, fikk han beskjed om at kortet hadde blitt deaktivert. Bakgrunnen for dette var at det var blitt tuklet med. Det strider faktisk mot retningslinjene å implantere reisekortet under håndflaten.

– Dette er kun en historie fordi de kansellerte kortet mitt. Hvor ofte ser du ordene “innovasjon” og “kollektivtransport” i samme setning i Sydney?, sier han til The Sydney Morning Herald.

Annonse
Møtes i retten

Nå tar mannen transportselskapet for retten for det han mener er en viktig sak rundt rettighetene til kyborger. Først skal Meow-Meow erklære seg ikke skyldig for gebyret han har mottatt for ikke å ha fremvist gyldig billett på toget.

Deretter starter kampanjen for kyborgenes rettigheter.

 

Kilde:
The Sydney Morning Herald

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse