Nok en gang rapporteres det om iOS-feil.
Nok en gang rapporteres det om iOS-feil.

Annonse


Ny Apple-brøler: Melding krasjer iPhone-apper

2017 var et trøblete år for Apple med en haug av feil i iOS og macOS, noe selskapet avfeide som “en dårlig uke”. Den dårlige uken fortsetter i 2018, og det er trolig derfor at Apple utsetter nye funksjoner for å fokusere på stabilitet.

Oppdatert: Apple jobber med å fikse feilen.

Merkelig tegnfeil

Den italienske bloggen Mobile World har oppdaget en potensielt alvorlig feil iOS. The Verge har testet og bekrefter at feilen er til stede på flere iPhoner med iOS 11.2.5.

Nettstedet forklarer feilen slik:

Annonse


“Det involverer å sende et tegn på indisk (Telugu) til enheter, og Apples iOS Springboard krasjer når meldingen mottas. Meldinger vil ikke lenger åpnes ettersom appen forsøker å laste inn tegnet, men feiler. Og det ser ut som den eneste måten å få tilgang til iMessages, er å få en annen venn til å sende en melding og så forsøke å slette tråden som inneholder det indiske tegnet.”

Rammer ikke iOS 11.3

Nettstedet skriver at det har testet feilen på andre apper som Messenger, Gmail, WhatsApp og Outlook i iOS, og det viser seg at appene kan slutte å fungere når meldingen er mottatt. Skype og Telegram ser ikke ut til å være rammet av dette.

Det er verdt å merke seg at iOS 11.3 ikke har dette problemet, skriver The Verge, så problemet skal være borte så fort operativsystemet – som fremdeles er i beta – lanseres til massene.

Noen av fjorårets Apple-feil fra 2017:

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse